Alla inlägg under januari 2010

Av Alexandra - 16 januari 2010 00:03

Ni får ursäkta den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Vi har precis kommit hem från bion där vi sett Avatar. Den var riktigt bra! Jag rekommenderar den starkt till alla! Den var så himla fint gjord och jag kom in i den jättefort. Men den ska ses på bio ;)


Vi ska snart gå och lägga oss, kommer skriva mer imorn om våran dag, då vi ska till birsta och sen ha fest här hemma. But until then, so long and good night!

Av Alexandra - 14 januari 2010 21:33

Jag har börjat blivit så himla trött tidigt på kvällarna. Tro om det har att göra med våra hårda dagar i skolan? Kanske, kan ha. Men imorn är det fredag och jag är glad. Tänkte snart ta och lägga mig också, måste sova mer än 6 timmar per natt. Är helt borta när jag måste upp alltså. Så med detta säger jag godnatt, och nästa jag skriver här lär jag sitta på Alnö hos Danne efter att vi käkat ute och sett på bio. Så himla mysigt en kylig fredagskväll. Men sov så gott, I know I will, and take care. Godnatt!


Av Alexandra - 14 januari 2010 17:30

Åh äntligen torsdag och imorn är det freeedaaaag!! Så som jag har längtat! Denna vecka har varit utan dess like med allt skolarbete. Jag fattar inte att man fortfarande står upp. Iallafall så åker jag imorn efter skolan till Daniel och Sundsvall, så skönt. Innan dess ska jag och nikotinhoran ta en fika, det var.. GANSKA länge sen, minst sagt. Så det ska bli mysigt.


Sen så är mitt internet cp, vet inte varför men det är det. Så om jag inte skriver mer under kvällen än detta, så ha överseende med mig idag.


Sitter och gör om naglarna också, fina ska de bli! Sen jag kom hem från skolan har jag duschat, satt på tvätten, tittat på tv OCH lagat middag! Stolt tjej :) Nu blir det att fixa klart nailsen så skriver jag senare (försöker iaf)!

Av Alexandra - 13 januari 2010 19:58

Det fick bli en sån ikväll också, då jag fryser så jag skakar här hemma. Egentligen får man inte ha under 16 grader i våra lägenheter här, men en dag låg vi på 14,8 grader, och alltså 16 är fan svinkallt. Pallar inte denna kyla längre, man får fan ont i kroppen!

HÖÖÖÖÖJ VÄÄÄRMEN!!

Av Alexandra - 13 januari 2010 16:31

Fick skjuts hem av nikotinhoran liiite tidigare än vi slutat, men jag tog med mig boken hem så ikväll blir det plugg. I samhäll. Det är ganska segt måste jag säga.


Iallafall är jag hungrig. Som vanligt. Undrar vad det blir för käk ikväll. Och inge Paradise alltså, skittråkigt. Det har ju blivit en del av ens kväll nu tycker ja. Ajja, den som lever får se om några dagar ;)


Litta glad i egenstickade mössan!

Av Alexandra - 13 januari 2010 07:39

Godmorgon alla glada! Sitter här färdigfixad och väntar på att frugan ska komma och slänga in mig bilen och köra till skolan. Känner nu att jag är tröttare än vad jag trodde, då jag knappt kan hålla ögonen öppna, och när de väl är det så är allt suddigt. Man kommer väl igång snart, hoppas jag. Om inte annat så slöar man väl till lite till på svenskan, där det alltid är action action.. not. Men det är skönt, skön start på dagen. Eller vad säger ni? Jag gillare! ;)

Av Alexandra - 12 januari 2010 22:59

Nu är han ute, den fule jäveln Rami. Så som jag satt och hade ont i magen, då jag fick för mig att inte Greta förstod att det bara var ett rykte och faktiskt var arg på Cimon på riktigt. Sån lättnad! Fast nu kommer det ju in två tomtar till, den ene fulare än den andre. Aja, det blir säkert bra det med. Verkar lite stela men. Och han Pontus som hoppar ikapp med aporna i skogen, whats that all about liksom. Ah man kan inte annat än att älska detta intrigfyllda program! Nu är det dock läggdags, imorn är det skola och när frugan kommer är det bara att brassa iväg till lektion. Men ha det bra och sov så gott, så hörs vi imorn. Godnatt!

Av Alexandra - 12 januari 2010 19:43

Sitter och fettar godis nu framför Halv åtta hos mig! Har duschat också så nu är jag ren igen ;) Ska snart göra lite te och se Paradise, yes! Är rå mätt efter maten, men ställs gotta skålen fram så är det svårt att låta bli att ta en eller sju ;)


  

Ovido - Quiz & Flashcards