Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Alexandra - 6 januari 2010 16:57

Sitter nu här och fördriver tiden lite i väntan på middag. Är superhungrig! Det blir kyckling och pommes frites. Gud va jag är hungrig. Det blir iallafall ingen utgång ikväll som vi trodde, å andra sidan hade jag nog inte pallat en kväll till. Eller kanske ;) Vi får ta det nån annan gång, då jag i helgen kommer att vara i sundsvall hos älskling och fira 1 år! Det blir biomys, middag och massa pussar.


  

Bildskygg älskling

Av Alexandra - 6 januari 2010 12:59

Sitter nu här med mitt glas oboy och ska snart få i mig några mackor. Är som TUR är INTE bakis idag, och det känns skönt. Jag har ju annars en tendens att bli det även på mycket lite dricka. Jag är pigg som en ekorre! Funderar på att gå ut, då solen skiner och det endast (?) är -15 haha. Det finns även förslag på att gå ut även ikväll, och jag ska tydligen ha sagt att jag var med på det igår. Men jag menar, igår? Jag var redan påverkad och höll i en cider. Come on, ni kan inte ta mig seriöst då ;) Får se hur juryn röstar det förslaget idag, alltså jag. Har även glömt kameran och alltså inte tagit några bilder. Får se om nån har gjort det, så ska jag försöka sno dem lite ;)

Av Alexandra - 6 januari 2010 12:20

Jag dör. Sån kväll jag hade igår alltså. Bland det roligaste jag varit med om! Det börjar med lite fördricka hos frugan och sen åker vi ner till sveddan och gänget. Efter det drar det roliga igång. Vi drar ner till krogen där vi värmer upp med en cider och sådär. Efter det så startar jag, frugan och sveddan dansgolv. Jo ni, ensamma var vi men fan va bra vi var! Snart börjar det välla in folk, och jag skakade röven av mig. Jag kan omöjligt berätta allt som hände, men bland annat fick allas våran Kattie litta ragg ;) Ah herregud, en bugg blev det tydligen också, och tips på vart jag i fortsättningen ska gå och klippa mig. men TACK alla som var där och som gjorde kvällen så sjukt jävla rolig. Och tack frugan för att du följde med ut!

Ovido - Quiz & Flashcards