Alla inlägg den 12 januari 2010

Av Alexandra - 12 januari 2010 22:59

Nu är han ute, den fule jäveln Rami. Så som jag satt och hade ont i magen, då jag fick för mig att inte Greta förstod att det bara var ett rykte och faktiskt var arg på Cimon på riktigt. Sån lättnad! Fast nu kommer det ju in två tomtar till, den ene fulare än den andre. Aja, det blir säkert bra det med. Verkar lite stela men. Och han Pontus som hoppar ikapp med aporna i skogen, whats that all about liksom. Ah man kan inte annat än att älska detta intrigfyllda program! Nu är det dock läggdags, imorn är det skola och när frugan kommer är det bara att brassa iväg till lektion. Men ha det bra och sov så gott, så hörs vi imorn. Godnatt!

Av Alexandra - 12 januari 2010 19:43

Sitter och fettar godis nu framför Halv åtta hos mig! Har duschat också så nu är jag ren igen ;) Ska snart göra lite te och se Paradise, yes! Är rå mätt efter maten, men ställs gotta skålen fram så är det svårt att låta bli att ta en eller sju ;)


  

Av Alexandra - 12 januari 2010 17:23

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem med maaat åt mig. Är lite hungrig (som vanligt). Ska efter det göra en varm kopp te tror jag, älskar det där jul teet jag köpte strax innan jul. Jag försöker hålla kvar julkänslan lite genom att dricka det, då jag tycker att julen gick över alldeles för fort! Ett helt år kvar. Aja nu ska man tydligen se fram emot påsken, vafan det nu ska vara bra för. Har aldrig fattat grejen med påsk, helt ärligt. Men med påsken kommer ju våren, och det gillar vi, för då fyller en viss alex år *pekar på mig*.   


Sitter och tänker på skolan med. Har sååå mycket att göra, och mitt i allt detta, ligger som ett täcke allas vårt projektarbete. Kul. Det är bara att stå ut, och se fram emot saker som man ska göra mitt i allt skolarbete!

Blev sjukt less..

Av Alexandra - 12 januari 2010 13:51

Det är så skööönt att bara få vara hemma och rå om sig själv. Har precis tittat lite på tv och ätit lite lunch, så sitter nu här och lyssnar på musik och kollar läget. Sitter och saknar Daniel också, vill ha fredag idag! Far ju dit nu i helgen, då det på lördag kommer bli en liten inflyttningsfest också. Om alla kunde vill säga. Men det kommer bli kul, få uppleva utelivet i Sundsvall istället för att bara kunna göra det på gatu om somrarna. Så det ska bli kul att se hur det är :)

 

  

Jag och frugan på gatu -08

Av Alexandra - 12 januari 2010 12:00

Godmorgon gott folk! Själv klev jag nyss upp, då jag imorse valde att vara hemma tjej. Verkar aldrig bli riktigt frisk så nu tog jag mig en ledig dag. Sen är jag så himla trött också så det va skönt att få sova ut lite. Ska snart slänga i mig nånting att äta och så, magen kurrar! Även att just idag, då jag är hemma, så skiner solen ute. Det är väl så typiskt. Ska fixa lite nu så hörs vi senare ;)  

Ovido - Quiz & Flashcards