Alla inlägg under januari 2010

Av Alexandra - 4 januari 2010 11:59

God morgon alla! Gud va länge jag sov, men det var renbäddat och jag sov så hiiimla bra så jag låg kvar ett tag ;) Jag trodde det skulle bli plusgrader idag men det måste jag ha missuppfattat för nu är det -12 ute. On top of that så känner jag att halsen inte är helt okej. Fan för att bli sjuk nu igen, jag orkar inte! :(


Idag har jag inga planer mer än att kurera denna nyfunna förskylning med te och annat gott. Ska fixa lite frulle nu, lunch, för jag sitter och hungrar ihjäl!

 

  

Brrrr för att gå ut!

Av Alexandra - 3 januari 2010 23:53

Jag sitter här och blir helt mållös, då jag ser att antalen besök från igår till nu inatt, har stigit med 16 pers. Helt otroligt, jag blir så himla glad att fler och fler börjar läsa här. Fortsätt med det, jag tycker det är så otroligt kul!


Sitter just nu och kollar klipp på youtube och går och småäter i kylen, vilket är så himla typiskt beteende den här tiden på dygnet. Jag antar att rätt många av er sover, så jag säger godnatt för ikväll (inatt) så hörs vi imorn!

Av Alexandra - 3 januari 2010 17:09

Nu är jag hemma efter några intensiva dagar med gäster här i flera omgångar och mitt farande till Daniel titt som tätt. Nu är det ändå en vanlig söndag och även fast jag är ledig en vecka till så känns det skönt med lite rutiner utanför alla de här stora helgdagarna. Funderar på att ta en varm kopp te med honung och bara mysa ett tag, njuta av att snön fortfarande ligger kvar på marken och det faktum att allt verkligen känns helt jävla underbart. Det var länge sen jag mådde såhär bra, och nu vill jag verkligen bara njuta och må bra. Jag hade min vanliga ångest inför det nya året som jag alltid får, men nu ser jag bara framåt. Min födelsedag, min student och min framtid. Jag har möjlighet att göra vad jag vill med mitt liv.

 


  

Av Alexandra - 3 januari 2010 09:36

Fick ännu ett abrupt uppvaknande imorse. Jag måste börja kolla vad han äter innan vi går och lägger oss alltså. Sitter fortfarande och halvsover med täcket kring mig och känner hur magen börjar kurra. Får väl pallra mig upp och stoppa något i magen. Vet inte riktigt när jag kommer hem idag, kring 5-6 kanske, får se. Idag åker Tova hem också, vid 3 nångång. Det var verkligen jätteroligt att ha fått träffat henne :) Får se vad vi hittar på idag, karln och jag. Blir väl att sitta och fetta oss framför tvn. Som vanligt ;)

Av Alexandra - 3 januari 2010 00:51

Nu är jag så trött så trött. Och mätt. Jag slänger in handduken nu ja, så hörs vi imorn istället ;) Sov så gott allihopa!

Av Alexandra - 2 januari 2010 20:33

Sitter nu vid tvn med folket och äter lite chips med salsa och bara pratar minnen från mammas storhetsdagar. Snart kommer ostbrickan fram och då blir man väl ännu mättare än vad man redan är. Vet inte riktigt hur det blir ikväll, om jag far med Daniel hem eller om jag stannar hemma. Får se hur det blir. Hursomhelst är det jättetrevligt att få träffa mammas gamla vänner, de har alltid nåt kul att berätta ;)

Av Alexandra - 2 januari 2010 16:02

Har precis kommit ut ur duschen och sitter nu här och uppdaterar mig lite. Om ett tag kommer Daniel och hämtar upp mamma så ska de fara ner och hämta Tova som är från Stockholm men nu kommer ifrån Härnösand nere på busstationen :) Under den tiden ska jag fixa mig det sista så man ser någorlunda ut när hon kommer hit ;) Till middag blir det thaimat och det ska bli så GRYMT gott, sitter här nu och hungrar ihjäl nästan. Hittar INGA bilder från nyår någonstans, blir helt tokig. Själv glömde jag ju kameran så det kan jag glömma. Nån måste jag ju hitta nånstans. Å andra sidan blev alla ganska dragna, så skulle inte förvåna mig om nåt hänt de bilder som faktiskt togs ;)

  

Förväntansfull!

Av Alexandra - 2 januari 2010 09:59

Godmorgon allihopa! Har precis klivit upp efter ett våldsamt uppvaknande av pojkvän som var pigg och ville upp. Ja vad gör man. Det var bara att kliva upp och se glad ut haha. Nu väntar lite frukost och sedan drar vi vidare till Dannes morbror och moster på lite fika och för att jag ska få se deras ENORMA pynt i deras hus. Hon är sjuk på att julpynta, jag tyckte jag tyckte om julen men detta är som taget ur en julfilm. Jag älskar det! :) Efter det far jag som sagt hem och inväntar besök från Stockholm, nämligen mammas väninna som hon bodde med i London. Jag ska äntligen få träffa henne och det ska bli jättekul! Får väl säkert se massa bilder och höra massa historier som morsan helst hade velat inte ha kommit upp till ytan ;)

Ovido - Quiz & Flashcards