Alla inlägg under januari 2010

Av Alexandra - 22 januari 2010 12:50

Sitter nu här och har precis haft svenska. Fick mycket gjort, nat. Slutar vid 4 idag, funderar starkt på att åka hem tidigare då jag blev extremt orkeslös. Danne kommer hem vid 6 och då ska vi hem till honom och mysa! Imorn blir det att äta ute och sen dra på fest. Underligt nog så är jag sjukt pepp ;)

Av Alexandra - 21 januari 2010 14:34

Äntligen är det fredag imorn! Jag sitter här med ont i magen från lunchen, måste varit gammalt eller nåt. Fan. Ska snart hoppa i duschen och packa för imorn då Danne kommer hem och vi ska till honom <3


Det känns som att hela tillvaron förändras. Är vi inte längre barn? Är vi vuxna nu som tar studenten och ska ut i arbetslivet, förlova oss, skaffa barn? Vissa är redan där... Vill inte bli stor

Av Alexandra - 21 januari 2010 07:40

Ingen bra dag känner jag. Den har börjat helt fel och då kan det bara gå utför. Sånna här dagar ska man inte ens gå utanför dörren.. Får se hur länge jag klarar mig på skolan utan att jag blir förbannad och går hem. Äh, vem fan bryr sig, inte jag iallafall. LEEEEEESSSS!

Av Alexandra - 20 januari 2010 20:41

Sitter och ser family guy efter att ha gjort engelska läxan. Samhällsprovet idag gick väl ganska sådär tror jag, får se vad domen blir. Ha-ha, nu var jag lite kul, eftersom provet handlade om brott och straff och olika domar man får för olika brott. Ska snart göra lite oboy och se tv och sen lägga mig i en renbäddad säng för att möta torsdagen imorn. Frugjäveln kommer och hämtar mig imorn, för sent som vanligt, men jag uppskattar våra tysta stunder i -20 på väg till skolan. Sen är det fredag, och då kommer jag vara sååå lycklig!  

 

Frugjäveln

Av Alexandra - 20 januari 2010 12:19

Sitter nu här och fördriver tiden innan religionen börjar. Känner mig så sjukt tom på energi alltså. Efter samhällsprovet blir det raka vägen hem för mys med mamma. Orkar inte vara i skolan längre. Det här stället tömmer mig på energi..

Av Alexandra - 20 januari 2010 06:47

Gud så trött jag är! Har precis tatt en dusch och sitter nu här och funderar på frulle. Det har återigen blivit -15 ute, jag som trodde allt det där var över. Jag får skjuts med frugan till skolan idag så jag hade tur! Idag är det prov, får se hur det går. Jag tror det kommer gå vägen! :)

 

  

Trött och nyduschad

Av Alexandra - 19 januari 2010 17:01

Har precis vaknat efter att ha legat och vilat några timmar. Har tvättat och hängt tvätt också, duktig! Sitter och fryser som ett as gör jag med, jag fattar inte att det ska vara så kallt. Nu är det ju så milt ute och allt. Snart får gärna mamma komma hem också, då vi ska äta pommes frites med beasås och kött. MUMS! Är hungrig redan nu, ovanligt haha ;) Blir samhällsplugg lite senare också. Men det känns som att man kan mer än man tror. Man får tänka lite logiskt själv också. En dusch på det och sedan Paradise Hotel. Min kväll är ganska räddad ändå ;)

 

   Gänget minus Catja som fick fara igår.. Lite tomt blev det allt

Av Alexandra - 19 januari 2010 14:01

Är så skolless nu så jag vet inte vad. Så mycket att göra och noll energi till det. Snart är det fredag iallafall och då kommer älskling hem. På lördag blir det restaurangbesök och efter det lite fest. Blir lugnare denna helg, promise ;) Funderar på att gå och vila en stund, är så sjukt trött!

Ovido - Quiz & Flashcards