Alla inlägg under januari 2010

Av Alexandra - 18 januari 2010 21:31

Har precis bytt om till myskläder och ska snart se paradise! Ska göra lite te tror jag också så jag har nåt att smutta på till alla intriger. Läxorna får jag ta imorn eller onsdag, fanns ingen energi ikväll..


  

Av Alexandra - 18 januari 2010 16:58

Äntligen hemma! Just nu är engelska B långt ifrån mitt favoritämne. Lärarna verkar tro att deras kurs är den enda man läser på hela skolan. Får göra det bästa man kan :) Fick skjuts hem från stan med frugan och imorn drar vi till dollar efter skolan! Kan bli lite kul att köpa billiga saker ;) Ska snart sätta igång med plugget och äta middag, och på det så blir det en varm dusch och en kopp te kanske? Låter mysigt, speciellt om man sitter framför PARADISE HOTEL och gör det ;) Woooho!

 

  

Glad tjej i rolig pose

Av Alexandra - 18 januari 2010 09:08

Mår snäppet bättre idag än vad jag gjorde igår, men jag känner mig fortfarande helt avtänd på alkohol. Får se hur det bli i helgen, helt ärligt alltså. Sitter nu och surar lite då jag såg att vi började en hel timme senare idag än vad jag trodde att vi gjorde. Så här sitter jag nu och drygar ut tiden lite, ska snart gå så man kanske får nå jobb gjort innan :) Skriver ikväll när jag kommer hem igen, innan jag däckar fullständigt. Är såååå trött!!

Av Alexandra - 17 januari 2010 23:17

Har äntligen återfått lite av livsgnistan man hade igår. Det var röj igår, både innan och på krogen. Jag var vildare än vanligt tror jag, då jag gick och drog upp varenda kotte som satt ner. Det är knappt jag kommer ihåg allt, säger som frugan, man får ha lucköppning lite då och då. Nej fyfan, jag kommer aldrig mer att dricka ;) Sitter som ett kolli, och har varit så hela dagen. Finns inget värre tillstånd än detta....

Av Alexandra - 17 januari 2010 17:16

Hade verkligen superkul igår och det är dagen efter man brukar få betala för det. Skriver mer när jag blivit bättre, mår alldeles för dåligt nu....

Av Alexandra - 16 januari 2010 16:08

Sitter nu klar för ferre! Är pepp som sätan också ;) Snart kommer grabbarna grus och jag och Daniel ska väl få i oss nån mat innan det hela drar igång också. Just nu åker brudarna + Sveddan från Sollefteå så dem träffar vi sedan i dimman ;)

 

  

PEEEEEEEPPPP!!!!

Av Alexandra - 16 januari 2010 13:18

Har preci kommit upp ur badet men inte duschat, då jag upptäckte att det inte fanns något schampoo. Så jag måste vänta tills Danne åkt klart cross ute så kommer han hem med det. Medans sitter jag halvblöt här i en handduk. Det går det också ;)


Ikväll är det fest, och vid 4 kommer två stycken från Sollefteå också! Det kommer komma fler från Sundsvall hit senare också, får se vad det är för typer. Det ska drickas och skålas iallafall, och sen blir det krogen inne i stan där jag ska träffa MINA tjejer som också åkt hit från Sollefteå! <3 Fan va kul vi ska, får se hur mycket som förstörs ikväll då. Blir lite hm när det kommer folk man inte känner men.. det blir nog bra! :) Händer nåt så åker de ut med stjärten före så ;)

Av Alexandra - 16 januari 2010 11:59

Herregud vad vi har flängt! Först var vi till birsta där jag hittade lite smått och sen var vi på väg hem, men då glömde vi bort att ha handlat på systemet. Så då var det bara att åka tillbaka. Sen skulle vi handla, tanka. Jag trodde vi aldrig skulle komma hem. Men nu är vi det, och Daniel står nu i köket och gör lunch. Så gott, är vrålhungrig! Efter det tror jag han ska ut och åka lite cross, och då ska jag slänga mig ner i ett välförtjänt bad med massa skum! Skriver lite senare om kvällen, det kommer bli grymt ;)

 

Ovido - Quiz & Flashcards