Alla inlägg under januari 2011

Av Alexandra - 17 januari 2011 12:53


Har intagit mysmode i min persikofärgade OnePiece!


  

Av Alexandra - 17 januari 2011 11:51

Goddag på er! Vaknade redan halv nio av att en av våra katter busade runt. Skulle ändå upp nio, så slog av alarmet och klev upp. Hade matte vid 10 så gick bort mot skolan och har nu precis kommit hem. Lektionen gick toppen, så siktar på att det blir ett prov gjort mot slutet av nästa vecka. Målinriktade Alexandra är i fas.


Sitter för tillfället med en kopp thé och mackor och ska snart slå en signal till älsklingen som är på skolan i Stockholm. 10 dagar kvar nu. Väntar även på ett paket med posten, hoppas det kommer idag!

Av Alexandra - 16 januari 2011 21:58

Fick ett ryck för någon timme sen och började rensa på hyllorna i mitt rum. Lika bra att börja lite smått, då jag vill ha med mig så lite som möjligt när vi flyttar.


Om ca ett halvår ska vi alltså flytta från lilla Sollefteå till min mors födelsestad, Uppsala. Hur mycket jag än kommer sakna staden jag växte upp i, så känns det så rätt. Oavsett om jag kommer in på min linje på universitetet eller börjar jobba, så är det i Uppsala jag ska bo. Tillbaka till starten. Till rötterna.


  

Uppsala!

Av Alexandra - 16 januari 2011 18:14

Kommande vecka kommer bli mer busy än på länge. Och ändå är det inte så mycket jag ska få gjort. Då förstår ni hur lugnt jag annars har det om dagarna.


Jag ska försöka få klart det mesta av kapitel 2 i matten. Jag ska försöka få tid till klippning av mitt hår. KANSKE ta leg-foton och fixa kort hos banken. Plugga lite mer matte. Och sist men inte minst ska jag fira en 19 åring på lördag. Kalas!


Älsklingen ringde även nyss och gick igenom vilka veckor han kan komma hem från Stockholm. Det är tufft att sakna den man är kär i, men om ca ett halvår är jag inte mer än några mil ifrån honom. Drömmen om att flytta till Uppsala närmar sig allt fortare, och att få en egen lägenhet känns helt underbart. Living the dream.

 

  

Av Alexandra - 16 januari 2011 15:02

Flög upp ur sängen vid 12 idag, och klädde mig direkt för en långpromenad i nollgradigt väder. Helt underbart. Träffade även Camilla som stod ute och skottade. Äntligen kan man gå utanför dörren utan att frysa ihjäl.


Sitter nu med gamla minnen i öronen, då jag hittade en låt jag publicerade på FB för ett tag sen. Då hjärtat var trasigt och hjärnan förvirrad. Känns skumt att lyssna på samma låt som då, fast med helt andra känslor. Nu hör man hur fin texten är, istället för att identifiera sig med människorna i den.


Ska snart byta om till myskläder, koka en kopp thé och sätta mig i soffan och mysa. Det är något visst med söndagar ändå. Sämre blir det ju inte heller då Solsidan börjar ikväll. Hoppas ni trivs med allt lika mycket som jag gör.

<3

Av Alexandra - 15 januari 2011 17:24


I knew I wouldn't forget you, and so

I went and let you blow my mind..

Av Alexandra - 15 januari 2011 14:28

Och jag som trodde vädret skulle börja ta sig en mildare ton. Så fel jag hade. Det fick jag bekräftat när jag idag ser att det är -25 grader ute. Så idag blir det lite träning inne istället, något måste jag aktivera mig med. Fick även lite matte gjort, men nästa vecka ska det pluggas på riktigt.


Sitter i nuet och planerar lite med älsklingen tills han kommer hem om 12 dagar. Här hålls räkningen dag för dag, som om det gällde glatta livet. Kommer även att åka ner till honom i Stockholm när han med kompis har hittat ett lämpligt boende. Kommer bli underbart. Huvudstaden på våren och sommaren, kan det finnas en vackrare syn? Längtar så jag spricker, just nu är livet en fantastisk syssla.

Av Alexandra - 14 januari 2011 16:02

Idag är en bra dag, det känner jag. Trots saknaden av min älskade som lämnade mig igår morse för storstaden, så mår jag bara bättre och bättre. Mitt liv börjar arta sig till något jag trivs med, och det är jag själv som skapat det.


Dagen började med en kylig promenad med mamma till affären, för att sedan komma hem och julstöka bort hela julen! Visst skär det i hjärtat, då julen är den bästa tiden på året. Men vetskapen om att den kommer åter, och att våren har sin charm den med, gör det hela lite lättare.


Ikväll blir det så färsk röding som en fisk kan bli, och till det potatis med kall sås, följt av morots stavar till dipp. Det blir inte mycket bättre än så. Livet är ganska behagligt just nu. Minst sagt.


  

Baby <3

Ovido - Quiz & Flashcards