Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Alexandra - 20 januari 2011 20:30

Detta är den första HEL lediga dagen jag haft på hela veckan, och jag har aldrig varit så stressad. Det enda jag skulle få gjort var en promenad och sen plugga inför matteprovet imorn. Istället har man bokat möten för imorn efter provet och nu ska även bloggen flyttas till en fristående domän, så det har tagit sin tid ikväll.


Men nu kan jag andas. Bloggen kommer inte ändras förrän imorn, och denna kommer fortfarande stanna på Bloggplatsen med alla gamla inlägg. Berättar mer om flyttningen imorn då jag vet mer.

Av Alexandra - 20 januari 2011 16:56

Har precis fått i mig lite middag, det första målet idag som jag har tuggat. I övrigt har det varit flytande föda i form av fil med mos, soppa, vatten etc. Blanda det med raska promenader så hålls figuren i form ;)


För en stund sen ringde även min coach och ville träffas imorn, ganska precis efter jag har skrivit prov. Hinner inte mer än att komma hem från mötet då Camilla kommer för lite tjejmys. Skönt med lite tempo ibland! Har även fått presenten klar till 19årskalaset på lördag, så nu är den stressen borta. Har alltid så svårt att ge saker till folk, men detta tror jag kan bli bra!

Av Alexandra - 20 januari 2011 12:49

Gormorgon! Eller god förmiddag kanske man ska säga. Jag klev ganska precis upp. Så nu tänkte jag bara direkt hoppa i kläderna och gå ut på en långpromenad i det vackra vädret. Kan även säga att idag är det exakt två månader tills jag fyller 20 år! Kommer bli underbart.   

 

 

Utanför mig häromdagen

Ovido - Quiz & Flashcards