Alla inlägg under januari 2011

Av Alexandra - 25 januari 2011 18:44

Det bästa jag vet är ljus. Långa, korta, smala, tjocka, doftande, you name it. Gjorde det lite extra mysigt hemma idag då jag bara varit hemma och tände nästan överallt, bl a i badrummet. Det blir som ett helt annat rum tycker jag.

 

  

Av Alexandra - 25 januari 2011 15:05

Med nytt namn kommer ny inspiration. Menka. Några av er undrar var det kommer ifrån. Och då kan jag berätta att när jag såg på ett program igår så var det en fotograf med som hette Menke i efternamn. Menka låter snyggare tänkte jag, och nu såhär dagen efter är det gjort. Min blogg heter nu alltså Menka.

 

Eftersom det har funnits dagar då jag mått bättre ( alltid lika välkommet med den kvinnliga veckan i månaden ) så har jag spenderat dagen framför tvn med ett paket ballerina i handen. Det blir inte mer glamoröst än så. Inte idag. Har även smörjt in kroppen i lite fejkbränna, och tänkte snart göra lite träningsövningar då jag fortfarande tycker att det är alldeles för kallt att träna ute än.

Av Alexandra - 25 januari 2011 12:14

Godmorgon! Har sovit så konstigt inatt, fullt med drömmar som jag som vanligt inte förstår mig på. Jag mår inte så bra, så idag får bli en innedag. Tänkte bara nämna att jag har bytt namn på bloggen, så from now on finns inte allexandra längre utan nu heter bloggen menka!

Av Alexandra - 24 januari 2011 19:43

Att säga att jag tycker om choklad, är en underdrift. En stark underdrift. För medans vissa har sin last i cigaretter eller kaffe, har jag min i choklad. Jag dricker oboy nästan varje dag. Har alltid en mörk choklad hemma att ta fram efter middagen då suget är som värst. Och ikväll var gränsen nådd. För i flera dagar har jag suktat efter detta på affären, och ikväll kunde jag inte hålla mig. Så det blev till slut en glaserad muffin och ett paket ballerina till det. Nu lever jag igen.


  

Av Alexandra - 24 januari 2011 13:01

Vilket underbart väder! Med 2 plusgrader ute drog jag på mig kläderna och har nu varit ute i en timme. Slängde in lite joggning i promenaden också för att förbränna lite extra. Så skönt att få komma igång med träningen igen.


Men magen gör ont och hela kroppen är öm och aptiten är lika med noll, så nu blir det att dricka vatten och äta en kopp fil med päronmos till. Nyttigt och gott!

Av Alexandra - 23 januari 2011 16:18

Fick ett ryck för en stund sen att börja rensa bland gamla kläder och i skåp som jag har i mitt rum. Fick ut jättemycket gamla kläder, och skåpet blev till slut helt tomt. Lika bra att få sånt här gjort så att man slipper rensa ur allt dagen vi flyttar.


För nu vill jag bli startklar. Jag vill ha med mig så lite som möjligt till Uppsala med bara det allra nödvändigaste i ryggsäcken. Har redan bestämt vad som ska med och inte, och nu börjar flytten bara kännas mer och mer naturlig.


  

Av Alexandra - 23 januari 2011 12:51

Vaknade precis upp denna söndag ca 12. Helt lagom tid för en söndag kan jag tycka. Sitter nu med stela axlar och ett sug jag inte kan sätta fingret på.


Försöker även lägga upp veckans planer, men det går sådär. Har ingen riktig agenda för mitt liv nuförtiden mer än att tuta på med matten och där går det över förväntan. Får se om jag blir något klokare på mitt liv under dagen. Jag tvivlar.

Av Alexandra - 22 januari 2011 20:17

Jag kunde inte hålla mig. Efter maten gick jag till affären och köpte chips. Och det var länge sen det smakade så bra. Så screw allt vad nyttigt heter den här helgen, på måndag är det en ny vecka!


  

Ovido - Quiz & Flashcards