Alla inlägg under januari 2011

<3

Av Alexandra - 19 januari 2011 22:48


Take my hand, take my whole life too

But I can't help, falling inlove with you <3

  

Av Alexandra - 19 januari 2011 16:41

Har precis kommit innanför dörren från frisören. Är toknöjd! Hon tog ca 1 cm på längden och lite på det uppklippta, så nu är jag nojig över att det är kort :(

Men det växer ut fort! Köpte även ett värmeskydd jag ska använda när jag plattar och lockar håret. Då slipper man klippa håret så ofta ;)


  


  

Glansigt och lent. Underbart!

Av Alexandra - 19 januari 2011 11:42

Vilket underbart väder! Om det inte vore för alla minusgrader. Men solen skiner iallafall och det var inte igår. Jag hoppade upp då klockan ringde, tog en dusch och nu sitter jag här och ska snart göra mig iordning för dagens ärenden. Inväntar mamma som slutar om 5 minuter också, mys!


Måste även tacka Ida igen för den fina headern hon gjorde igår!

Av Alexandra - 18 januari 2011 17:58


  

Av Alexandra - 18 januari 2011 17:35

Äntligen hemma! Var kallare ute än vad jag trott, så nu har jag druckit thé för att få upp kroppsvärmen. Det hjälper föga, då jag fryser dygnet runt och tappar känseln lätt i vissa kroppsdelar. Förstår inte vad som hänt.


Satt iallafall på matten idag ca 1 timme, för att sedan kila ner på stan och fixa lite. Imorn ska håret klippas! Så skönt att få bort allt det slitna. Var ett tag sen nu.


Har även räknat matte hemma och beräknar att göra ett prov i slutet av denna vecka. Lyckas jag med det kommer jag vara stolt över mig själv.

Av Alexandra - 18 januari 2011 10:56

God morgon! Vaknade vid kvart över tio och slängde mig direkt i duschen. Så nu sitter jag här och går igenom dagens to-do's! Först blir det matte vid 1 och sen rusar jag ner på stan till mammas jobb. Kommer väl även att springa några ärenden när jag väl är " där nere " så att säga. Trivs bäst här uppe på kullen ;)

Av Alexandra - 17 januari 2011 18:05

Anmälde mig för en stund sen till Högskoleprovet, och förtjänar därigenom nåt extra vuxenpoäng. 350 glada riksdaler gick kalaset på, I better not fuck upp. Blir mitt dyraste slarv på länge isåfall. Så nu ska det småpluggas inför det, har ju några månader på mig! Innan dess är ju förhoppningsvis min Matte B kurs klar.


Sitter även redan nu och letar jobb och bostad i Uppsala. Varför vänta till sommaren då jag redan nu kan flytta ner och invänta svar från universitetet där nere? Så glada Uppsalabor, tipsa gärna om ni vet någon som söker folk!

Av Alexandra - 17 januari 2011 14:47

Min efterlängtade skönhet till jacka kom idag, och den satt bättre än vad jag vågat föreställa mig. Titt som tätt går jag och tittar på den, känner lite, nyper mig i armen för att se om jag verkligen är vaken. För när man hittat ett plagg. Plagget. Som sitter bra, ser bra ut.. Ja ni förstår vad jag menar. Hoppas jag. För det jag känner borde alla få uppleva någon gång. Som första kärleken. Fast till ett plagg. Man måste nog vara otroligt klädintresserad för att förstå vad jag babblar i. Men här får ni en bild på den iallfall. Det är en den. Tills hon fått ett namn.

 

  

Sitter som gjuten! Från Nelly.com

Ovido - Quiz & Flashcards