Alla inlägg under februari 2010

Av Alexandra - 7 februari 2010 11:04

Sitter och ser reprisen a melodifestivalen och klagar på hur töntig Dolph är. Vid 4 åker jag hem så sitter nu och bara myser i soffan med Daniel. JAG är idag inte bakis, som vissa andra är. Men nog hade det vatt gött med en öl igår ;)

MYS

Av Alexandra - 6 februari 2010 15:31

Har precis blåst håret efter att ha badat och duschat. Skönt! Det enda som fattas nu, förutom Daniel som for iväg en sväng, är en kall miller. Det är det enda jag ser framför mig snart. Nästa helg vill jag..ha..en..kall..jävel..! Ska väl sätta igång med nåt käk snart också när karln kommer hem, och sen lär det väl bli melodifestivalen och gott föra hela slanten! Det går det med.. fast en kall öl hade ju vatt gott

Av Alexandra - 6 februari 2010 11:00

Godmorgon alla glada! Här är det fullt sjå, haft tvättstugan sen klockan tio och har det fram till ett. Själv är jag sugen på att ta en promenad i det sköna vädret ute. Inte för kallt, och solen är framme, underbart!


Ikväll det lugna gatan här skulle jag tro, ska ta ett varmt bad lite senare och sen blir att äta gott och mysa ikväll bara. Perfekt lördag ;)

Av Alexandra - 5 februari 2010 20:04

Har precis avnjutit en underbar middag som Daniel lagat. Den bestod av entrecôte med klyftpotatis, grönpepparsås och en vitlöksklyfta med timjan på allt. En supermiddag helt enkelt! Och allt blev lagat med en hand eftersom han har skurit sig i den ena. Nu håller han på att göra fint och snart blir det mys i soffan. Sänder en tanke till fruskapet hemma i soffan! Skriver lite senare nåt inlägg också :)

Av Alexandra - 5 februari 2010 09:31

Woho, sitter i skolan nu och vet att klockan 4 beger jag mig till Sundsvall och Daniel! Mindre woho är att första lektionen var inställd så här sitter vi alla nu och trycker inne i datasalen. Är hungrig som en jude. GRATTIS till Jessica som fyller 19 idag också. Snart är det min tur ;) 

Av Alexandra - 4 februari 2010 18:30

Woho, fredag imorn! Sitter och gör naglarna fina inför helgen med älskling och imorn vid 4 far jag mot Sundsvall :) Innan dess är det en heldag på skolan, får se hur länge jag pallar ;) Ikväll blir det mys framför tvn och lite packande. Vid åtta kommer det en kompis åt mamma hit också med ett nytt databord, vart fan det nu ska få plats. Det är redan sjukt övermublerat i denna lägenhet men.. Säger man nåt så blir det ett jävla liv.

Av Alexandra - 4 februari 2010 11:32

Sitter nu bland klasskamraterna och väntar på att samhällen ska börja. Slutar ganska tidigt idag så det ska bli riktigt skönt att få komma hem och hinna göra nåt. Ska fixa mina naglar och packa lite tills att jag ska till Sundsvall imorn. Älskling <3


Är ju fruktansvärt ölsugen, så hoppas att vi kan köpa lite på lördag ;)

 

  

Älsklingen

Av Alexandra - 3 februari 2010 19:48

Precis tagit en kokhet dusch så nu har jag fått upp värmen igen. Satt och såg Halv åtta hos mig nyss men ledsnade när jag hörde dansken prata. Blir en tidig kväll ikväll i renbäddad säng, så trött som jag varit de senaste dagarna. Har fan svidit i ögonen vissa stunder. Så godnatt på er alla säger jag nu, och sov gott ni med, PUSS!

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards