Alla inlägg under februari 2010

Av Alexandra - 17 februari 2010 12:03

Blev hemma idag igen, måste vara riktigt kry innan jag går till skolan. Har även NAMNSDAG idag, så blev lite firad av mamma innan hon gick till jobbet. Ja, i denna familj firar vi namnsdagar ;) Känns just nu som om jag har feber också, så snart kommer jag krypa ner i soffan med änglar och demoner och äta lite shoklad och se OS. JISES, har jag blivit frälst eller? Sett OS varje dag nu sen det började ;)

Av Alexandra - 16 februari 2010 16:18

Blev hemma idag igen och inatt har jag sovit ca 12 timmar, otroligt skönt! Välbehövligt om inte annat för idag är nästan all hosta borta. Har dock extrem ångest för att behöva gå imorn. Ska ta med allt material till vårt uf så får gå nån gång på dagen ner på stan för att trycka upp ytterligare ett antal böcker. Blir nog bra.


Förutom det så vill jag inte vara på skolan överhuvudtaget. Det känns inte bra nånstans, det känns fake och vissa människor börjar jag undra vilka de är ens och om jag vill ha nåt med dem att göra. De har inte gjort nåt mot mig, typ, men att snacka skit om folk och sedan går och är med dem är nåt som stör mig något så jävulst och kan få mig att vilja bryta all jävla kontakt jag nånsin haft med dem. Säg inte till mig att en viss människa är störd eller ytlig eller bara otrevlig att vara med, när ni sedan går och är med dem. För då kan ni lika gärna vara tysta om det, det får bara DIG eller ER att verka så sjukt barnsliga.


Tack och fucking lov när skolan är över, helt ärligt. Ovissheten över framtiden eller att vara lite orolig väger ändå över när det står mellan det eller att sakna skolan. Vissa människor förpestar verkligen mina dagar där.

Av Alexandra - 15 februari 2010 20:48

Igår var det ju också alla hjärtans dag, och av Daniel fick jag en stor bukett med röda rosor och en hjärtformad chokladask, så romantiskt! Pussade nästan ihjäl honom med min hostiga mun! Älskar dig Daniel <3

Av Alexandra - 15 februari 2010 20:20

Nu var det länge sen man skrev... Har haft mycket att göra och varit hos Daniel hela helgen så. Nu är jag jättesjuk också så har vatt hemma idag och blir hemma imorn med. Börjar få lite småpanik över mässan som är nästa tisdag, då jag och maddsan inte tryckt upp några böcker eller ens har setts på typ två veckor. Får se hur detta kommer att gå... Ska snart se på tv iallafall och äta lite gott!

Av Alexandra - 11 februari 2010 17:34

Förlåt för att jag inte skriver här lika ofta länge, men har haft mycket och göra och ja.. har haft better things to do kan man säga. Idag började det med ett besök hos herr bettsfysiolog och fick gummi intryckt i käften. Kändes sådär men läkaren var skön så det gick bra ändå. Tydligen är käken sned och jag vet inte allt som jag tydligen gjort med den. Sen efter skolan så gick jag och avbokade min tid hos ja.. tatueraren. Det är det som varit mitt ingrepp men det ställdes in. Känns inte helt rätt och då kan man vänta tycker jag!


Hela denna vecka har varit rätt påfrestande med prov, läxor och engelskasnack inför läraren. Men nu är det över och nu väntar en helg med mys hemma hos min kärlek. Det har jag förtjänat. Tänkte snart sminka av mig och lägga på en ansiktsmask igen, de luktar ju så hiiimla gott! Tänkte riktigt skämma bort mig.

  

Min favorit!

Av Alexandra - 10 februari 2010 10:50

Vilken jävla natt, jag tror det varit den längsta i mitt liv. Har drömt sånna sjuka mardrömmar att jag vaknat gråtandes och inte kunnat somna om. Sen en masa andra saker.. Helt sjukt, vill aldrig ha en sån natt igen.


Nu funkar internet iallafall. Tror jag. Och facebook är cp, var de tvungna att ändra ALLT på den sidan? Tråkiga jävlar, inget sitter där det ska och när man väl hittar dit man skulle så fungerar inget. Jippie. Idag ska jag iallafall läsa och sticka och ta det lugnt för att hämta mig från inatt. Terrornatt alltså.

Av Alexandra - 9 februari 2010 18:56

Äntligen tisdag kväll, så som jag har längtat! Roffes prov är GJORT! Grattis alex, och det kändes som att det blir ett g iallafall. Och imorn är vi lediga! Så sjukt skönt det känns nu. Resten av kvällen ska jag fortsätta sticka min mössa som kommer se precis ut som den rosa vet ni, fast denna ska bli cremevit. SÅ fin! Sen ska jag fortsätta läsa Elle också.

Av Alexandra - 8 februari 2010 18:15

Gud, en dag bortgjord. Sån ångestfylld dag detta har varit alltså, och ändå är jag inte den som blir nervös av att prata inför klassen. Men jag gjorde det, och jag gjorde det med bravur! ;) Duktiga jag! Måste även plugga till roffes prov men.. Imorn gäller det..


Nu är jag hemma äntligen och fått i mig lite mat. Snart blir det popcorn och te till Halv åtta hos mig. Myskväll!

Ovido - Quiz & Flashcards