Alla inlägg under september 2011

Av Alexandra - 13 september 2011 13:50

Nu har jag hängt upp mig. Kan verkligen inte sluta tänka på ett par av dessa snygga lädertights! Förut har jag känt att de skulle sitta tajt och om man svettades det minsta så skulle man inte få av sig dem ( a la Ross scen i Vänner ) Men nu måste jag bara ha ett par! Såg att det fanns ett par på Lindex, tro om jag ska slå till!


 

Av Alexandra - 13 september 2011 11:47

Sjukt trött tjej! Känner mig helt knockad, trots att jag fått säkert 9 timmars sömn. Tankarna bara far i huvudet, det är väl de som gör att jag blir så slut. Vädret är allmänt kasst ute så idag blir det mysdag inne. Ska plugga inför föreläsningen på fredag och plocka lite hemma. Allt känns äntligen mycket roligare att göra.

Av Alexandra - 12 september 2011 18:36

Är det äntligen nu som man ska börja släppa det gamla, det hopplösa, och börja återkomma till sitt glada gamla jag? Fan vad jag är less rent ut sagt, på att vara så nere som jag har varit. Orsakerna har varit många. Att inte veta hur min framtid ska se ut, när jag kommer att nå mina mål, kan vara fruktansvärt stressande. Att jag sen tillbringat hela sommaren med en person jag hade fel om, har väl också bidragit till min kassa sinnesstämning. Men nu får det vara nog. Känslorna har börjat släppa nu, på riktigt, och fram kryper nu helt andra känslor. Känslor som likgiltighet. Att jag faktiskt slutat bry mig. Och det känns så sjukt bra.

Av Alexandra - 12 september 2011 11:48

Jag har då aldrig i mitt liv varit på så många efterfester, som efter det att jag börjat jobba på Appelbergs. I lördags var det inget undantag. Tre flaskor vin till halv sju på morgonen, följdes av ca 3 timmars sömn och en otrolig huvudvärk. Men det var hur trevligt som helst. Hela gårdagen fick dock sota för det, och idag blir det hetsläsning inför provet jag har om 4 timmar. Håll alla tummar ni har!

Av Alexandra - 10 september 2011 19:30

Sitter helt färdig för jobbet och tar det lugnt. Har mest sovit hela dagen faktiskt, då jag inte är helt frisk än. Ska ändå jobba på Appelbergs ikväll så hoppas att det kommer riktigt många partysugna människor som kan peppa upp mig! Har även gått och skaffat lite.. förlängning till håret. Längtar tills mitt eget blir såhär långt!


 

Av Alexandra - 8 september 2011 18:12

Full rulle hela dagen. Det blev en dusch vid tio innan jag drar ner på mammas jobb för att säga hejdå i några dagar när hon rullar ner mot Uppsala igen. Blev lite stan och lunch med Becka, och har fram tills nu pluggat och pillat med håret.. Hoppas det blir bra nu!

Av Alexandra - 7 september 2011 12:19

Vilken hemmadag jag ska ha. Huvudet känns tungt som bly, så jag orkar inte ens gå utanför dörren. Sen att det spöregnar gör det bara mysigare att stanna inne. Det ska tvättas, diskas och pysslas lite med nåt jag snart kommer visa er. 

Av Alexandra - 5 september 2011 12:32

Kroppen känns helt knockad idag. Min andra visdomstand är på väg och tiden i månaden vill göra sig påmind så detta resulterar i både feber och huvudvärk. Perfekt mode att ha innan första provet i skolan. Fy. Do your best and let God do the rest


Ska försöka få i mig nån mat och ska sen läsa igenom allt en sista gång innan jag kilar bort och får detta gjort. Är jättenervös faktiskt. Håll tummarna!

Ovido - Quiz & Flashcards