Alla inlägg under september 2011

Av Alexandra - 23 september 2011 16:25

Äntligen fredag! Har avverkat en föreläsning om svenska kungar i några timmar, och har nu duschat och ska fixa mig för en utekväll med tjejerna! Ska bli så gott, kul och välbehövt så det finns inte. Middag först, och sen blir det Appelbergs anar jag!

Av Alexandra - 22 september 2011 13:07

Herregud vad jag har drömt inatt! Det är ju så mycket material till ett manus att man skulle kunna skriva en bok om det. Har iallafall duschat nu och faktiskt druckit kaffe till frukost.. med kanel i. Inte så dumt. Men är nog mer en te tjej ändå. Ska snart släpa ner min lata röv på stan för att göra lite ärenden, då morgondagen är full av föreläsningar och utekväll med tjejerna. Synd att det ska vara så kasst väder!

Av Alexandra - 21 september 2011 18:43

I lived. And I loved. Beyonces sånger sätter sig som lim på papper, och det är ganska mysigt att gå och nynna på låtar som egentligen innehåller rätt sorgsna texter, men som är fyllda med en slags kärlek ändå. Den olyckliga kärleken kanske, som är allt annat än mysig. För visst spelar inget nån roll, när man bär på ett hjärta som är långt ifrån helt. Som att innehållet i allt du gör, bara kan få äkta mening om du i ditt hjärta är hel och lycklig.. Det är få förunnat. Så ni som har det: Släng inte bort det. På en flirt på jobbet. För ett ragg på krogen. Ta istället hand om varandra. Väx ihop, gräla er trötta, slit ut kärleken med hälsan. För det tar tid att bli starka. Och kärleken har inga genvägar. Så slit ut vägen dit för allt ni har. För är ni rätt för varann så kommer det vara så jävla värt det i slutändan.. I was here. 

Av Alexandra - 21 september 2011 12:55

Fy vad åksjuk jag har börjat bli! Först resan till Sundsvall i lördags då jag till slut fick sätta mig fram för att inte kexa. Och så nu igårkväll, då vi tog en tur kring stan. Blir så sjuuukt illamående. Somnade som en stock vid tolv inatt, vaknade sju imorse, men gjorde ingen besviken utan somnade i soffan, hör och häpna, nån timme. Tanden håller mig i sitt sjukgrepp så det får bli en innedag idag. Ska plugga och pyssla på med allt möjligt. Underbart att få ha sånna här dagar nån gång ibland.

Av Alexandra - 20 september 2011 18:36

SATAN vad ont jag har i munnen. Nu är den andra visdomstanden igång igen och pressar på. Den första fick jag i somras, och av den fick jag feber och halsont + att käken låstes i några dagar. Denna verkar inte vara snällare. På några timmar har jag gått från att vara smärtfri till att ha blivit hes och fått ont i halva sidan av huvudet. Förbannat, så onödigt. Ska äta gott och tycka synd om mig själv ikväll.

Av Alexandra - 20 september 2011 13:41

20 september. Om exakt ett halvår fyller jag 21. Sjukt, jag som är så liten. Och ändå så stor. Och jag fortsätter bara att växa, och lära känna mig själv. Underbart.


Den vanliga entimmes promenad har gjorts, och nu sitter jag med en youghurt innan det blir en varm dusch. Ska sen sätta mig och plugga en stund, Sveriges historia är ingen hit alltså. Men det är skönt när det är gjort!

Av Alexandra - 19 september 2011 12:30

Jag höll mitt löfte och klev upp innan tio imorse. Nu får det vara slut på den här dygnsrytmen. Satte mig och såg Efter Tio där Blondinbella var med, och snörade sen på mig skorna och drog ut och gick. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen dra och skriva prov. Börjar redan känna mig trött men idag ska inte sömnen få vinna!

Av Alexandra - 18 september 2011 14:03

Har ganska precis nästan vaknat. Hade superkul igår och det är alltid roligt att träffa nya människor! Idag mår man väl som man ska, men ska ändå snart ut på en liten promenad. Dagen i övrigt kommer bestå av plugg inför provet imorn, massa mat och Idol ungefär. Härliga söndag.

Ovido - Quiz & Flashcards