Alla inlägg under oktober 2010

Av Alexandra - 9 oktober 2010 20:17

Nu sitter jag här med en sån där lycklig känsla i magen igen. Känslan av att det som man förut mått dåligt av, det finns inte längre. Känslan av att man verkligen ser fram emot det som kommer hända, för saker kommer att hända. Och jag kan knappt vänta.


Just nu har jag fortfarande jobb, och hoppas att det kommer hålla i sig åtminstone fram till jul. Efter det tänker jag ta Alexandra-tid. En tid till att resa och göra allt det där som jag bara kan göra nu, innan jag söker in till skolor och börjar plugga. För nu har jag banne mig bestämt mig vad jag ska bli. Även fast det varit ganska solklart länge.


Så resten av kvällen tänker jag spendera hemma, ätandes på massa olika chokladsorter, dricka vitt vin, umgås med mamma och Mats, och bara trivas med mig själv. För det gör jag. Jag är förbannat nöjd över vad jag har gjort, vad jag har lyckats med och vad jag i framtiden kommer att kunna åstadkomma. För jag vet att jag klarar allt. Bara jag vill

 

  

Av Alexandra - 9 oktober 2010 16:45

Ja, bilden säger väl allt..?


  


Vaknade kring tolv idag och åt snabbt frukost och slängde mig i duschen. Efter det drog vi till markanden en sväng och köpte denna tshirt, lite korvar och åt lite. Som vanligt på en marknad alltså. Nu är vi hemma och ska nu äta lite korv och ostbricka och till det ska vi dricka champagne. SUPERGOTT!


Igår fick jag ett stort paket med tio st 3-pack kinderägg, så efter att vi kom hem från restautangen så högg jag in på chokladen och började bygga. Som ett barn!


  

  

Igår innan vi gick ut och åt!

Av Alexandra - 8 oktober 2010 01:01

Jaha, så sitter jag här mitt i natten helt klarvaken. Sov nästan tolv timmar inatt så undra på att jag är pigg. Kan också vara för att mamma jobbar natt och jag är sjukligt mörkrädd som jag inte vill gå och sova.


Duktig som satan har jag iallafall varit de senaste dagarna, då jag nästan varje dag varit ute och joggat en timme! VÄLDIGT duktig tjej tycker jag. Imorn blir det dock inget, då vi får besök vid 4 och jag vill sova ut ;) Så innan dess blir det bara att snygga till sig innan vi drar ner på stan och äter på restaurang och dricker lite gott! På lördag blir det nog en sväng på markanden och kolla efter nåt som går att äta. Varför går man annars dit liksom, om inte för att äta.


Ska nog försöka sova ändå.. Magen gör ont och huvudet är lika tungt som vanligt av all huvudvärk som aldrig försvinner. Får nog börja med bettskenan igen alltså. Förbannat. Aja, godnatt lovers!

  

Av Alexandra - 5 oktober 2010 11:49

Nu rullar det på, hösten är inledd och snart dröjer det inte länge förrän de första vita flingorna faller till marken. Har varit ledig igår och idag ( egentligen arbetslös ) men så ringde de från jobbet samma dag jag kom hem och ville förlänga igen. Toppen! Har även tagit tag i träningen och vad jag stoppar i mig, så nu jämarns ska jag få till nån bra form på kroppen snart.


Dagen tror jag blir innedag, är helt svullen om magen och tror bestämt att en förskylning är på ingång. Mamma åker och jobbar 14-22 idag så det blir en ensamdag! :( Gillas INTE. Får sysselsätta mig med att sy in skjortan som bara ligger och slöa i soffan med te. Ja så får det bli.


Äääääven att en viss tittutjävel snart fyller 18, då LÄR det bli att storfesta. Ska bli kul att samla hela tjejgänget igen då vi efter studenten inte träffas lika ofta.


  


Ovido - Quiz & Flashcards