Alla inlägg den 20 september 2010

Av Alexandra - 20 september 2010 20:24

Hur många till program om fruar ska de göra? Tänker de inte göra nåt program om männen snart? Eller har de för mycket brains kanske för att inte göra bort sig så som kvinnorna gör. Börjar bli lite less iallafall, ingen blir ändå lika bra som Maria Montazami.


Råkade även SOMNA nyss i soffan. Märks att jag sovit för lite inatt och att jag pga det börjar bli sjuk. Blir att lägga sig snart. Efter att jag tittat lite på fruarna.. ;) Amen jag måste ju! Bara lite. Längtar också tills min mobil kommer! Den är så himla fin och jag kommer älska den så som ingen annan har gjort. Kommer i slutet av veckan and I can't wait!

Av Alexandra - 20 september 2010 18:28

Kände redan imorse den där värken och tröttheten som kommer när man börjar få en infektion. Orkar inte bli sjuk igen! Gått bra idag iallafall trots att det är måndag.


Blev ingen herrskjorta idag tyvärr, hittade ingen som föll mig i smaken. Istället blev det en ny mobil beställd efter jobbet och har precis nu kommit innanför dörren från en fika med Queenly som äntligen flyttat hem igen!


Kvällen kommer bestå av soffsittande och te, känner mig helt slut i hela kroppen..

Av Alexandra - 20 september 2010 07:53

Guuuud va trött jag är. Blev uppe alldeles för sent, men det var ju trots allt valvaka så då måste man nästan det. Resultatet? Jag fattar inte vad som hände. Tydligen vann alliansen, fast alla är förlorare enligt Sahlin, samtidigt som SD nu har tagit sig in i riksdagen. Har även drömt om politik hela natten så nu är jag helt yr i huvudet av allt politiksnack.


Är nyduschad och ska snart dra iväg till jobbet och träffa alla efter nästan två veckor borta. Känns lite sådär, men dagarna går fort då man har kul. Ska kolla skjortor idag också! Kul med lite nytt :)

Ovido - Quiz & Flashcards