Alla inlägg den 6 september 2010

Av Alexandra - 6 september 2010 22:47

Säger godnatt för ikväll nu, är helt slut. Kommer åka vid 5 imorn så kommer få gå tidigare från jobbet för att hinna med. Lär skriva ett sista inlägg imorn innan vi drar men tills dess, puss & godnatt!

Av Alexandra - 6 september 2010 18:34

Sitter nu nyduschad och mätt som tusan och ska snart ge mig på chokladen som väntar vid tvn. Några få saker ska fortf packas ner men sen är jag nog ganska klar. Halv tolv imorn natt går tåget från Sundsvall till Arlanda. Kommer bli ett långt dygn imorn känner jag på mig.


Måste även tillägga att att det är superkul att se att så många fortf läser bloggen, trots mitt otroligt stora uppehåll under hela sommaren. From imorn kommer det ju att bli ganska tyst i ca en vecka men sen ska det läggas upp bilder!


Varför blir jag alltid såhär när jag träffar dig?

Jag vet att jag gjorde rätt..?


Dagens låt - Cherly Cole, Rain On Me

Av Alexandra - 6 september 2010 16:21

Har precis kommit innanför dörren och nu väntar snart en kall dusch. Vilket väder! Varför blir det så fint nu när vi åker? Så typiskt. Men nåt ska ni väl ha ;)


Ikväll väntar en myskväll med Halv åtta hos mig (!) och choklad och Blondinbellas bok. Thats right, böckerna kom idag! Superglad är jag. Kommer äta massor och mysa med mamma det sista innan vi drar imorn. Kommer sakna henne så mycket. Både jag och Mathilda är så mammiga men vi får ta hand om varandra så gott det går.


" If I could just see you, everything would be alright.

If I'd see you, this darkness would turn to light "

 

 

  

Bok & choklad, känner mig som bloggerskan själv!

Av Alexandra - 6 september 2010 08:15

God Morgon! (Nästan) pigg och glad hoppade jag ur sängen för en stund sen och ställde mig i duschen och ska snart iväg på jobbet. Halsen känns lite bättre idag så får hoppas att det har börjat vända nu. Vi åker ju imorn!


Får förhoppningsvis hämta ut mina böcker idag så jag kan packa ner dem, annars blir det att hitta det sista på stan inför resan :) Lär dricka tonvis med te idag också.

Ovido - Quiz & Flashcards