Alla inlägg under april 2010

Av Alexandra - 9 april 2010 15:33

Sitter nu här nyduschad och färdigfixad. Fick bli ett par svarta tajts och en rosa t-shirt. Kör på noll smink också, älskling säger att jag är fin utan också! ;) Packar iallafall ner lite utifall att man ser ut som skit imorn då halva Dannes släkt kommer välla in på kalas.


Närsomhelst kommer jag höra en bil här utanför nu, så detta blir det sista inlägget jag skriver för helgen. Jag tvivlar på att jag kommer hinna sitta nåt vid datorn hos honom, får se. Annars hörs vi ju på söndag! Och alla som ska ut, dansa för mig med. Jag har varit ute 4 helger i rad nu, så detta får bli en vit helg. Men det hindrar inte kroppen från att bli partysugen, speciellt inte heller när man sitter och spelar telephone tex ;) Får se nästa helg om det bli någon utgång i Sundsvall!

 

Puss och kram!

 

En av många roliga kvällar!

Av Alexandra - 9 april 2010 11:57

Gud klockan är nästan tolv och jag har nyss klivit upp. Well, har man lov så har man ;) Sitter och är så SJUKT sugen på oboy, det jag ALLTID dricker på morgonen till frukost. Nu är det så att många inklusive mig själv, misstänker att jag har någon slags laktos mage, och vi har INTE köpt hem någon mjölk som är snäll mot små mjölkmagar än. Så här sitter jag med mitt vatten och försöker intala mig att vatten åtminstone är nyttigare. Det funkar inte.


Seeen, så kan jag avslöja att ni slog nytt rekord igår i besökarantal. SUPERKUL! ;)

Av Alexandra - 8 april 2010 22:32

Trots att jag nästan sovit 12 timmar (!) detta dygn, så är jag så otroligt trött just nu. Har precis sett klart på tv och pratat med älsklingen, så det lär väl snart bli bingen skulle jag tro. Längtar till nästa helg då jag ska leta studentkläder! Har dock en känsla av att det kanske inte finns så mycket i affärerna än, någon som vet eller hittat nån bra affär med vita studentklänningar? Vi får se hur det går, känns som att skodelen blir lite lättare ändå, där är det inte så noga med vitt.


Annars så får jag hitta nåt när vi ska till Stockholm, kan ju vara lite kul det också. Är ju aldrig kul att dyka upp nånstans där någon annan bär ett likadant plagg. Får göra mitt bästa för att hitta något orginellt!


Nu blir det sovdags, sov så gott så skrivs det mer imorn! Puss!

Av Alexandra - 8 april 2010 20:32

Och nästsista dagen på lovet, för sen kommer en vanlig helg. Huga, sista påsklovet nånsin. Man är ju tydligen stor nu och ska snart ta studenten så.. Men det är ännu bara torsdagkväll. Ska snart göra lite popcorn tror jag och se Criminal Minds, älskar den serien!


Har även smörjt in mig med brun utan sol då jag inte har pengarna just nu till att gå och sola. Så man tager vad man haver! Men det går bra det med, vad gör man inte för lite färg ;)   


Love love love!

Av Alexandra - 8 april 2010 17:53

Nu är jag så sjuuukt hungrig, snart mat! Idag har jag bara varit nere på stan en sväng i hopp om att få hämta ut lite p-piller. Men icke då, barnmorskan var sjuk. Skit tänkte jag, men så fick jag en tid nästa vecka så det ordnade sig.


Imorn kommer min älskade pojkvän hem så det blir en lugn helg i helgen. Hans far fyller som sagt år på lördag så lär bli massa familjemys bara! :) Får ta festandet en annan helg, halsen knasar sig nu också känner jag. Får pussas frisk hoppas jag!

Av Alexandra - 7 april 2010 12:19

Nu jävlar är jag igång alltså. Nu ska det tas långa promenaer varje dag och äta nyttig mat. Det sprack lite igår men vad ska man göra när det ligger tusen påskägg med godis kvar överallt?! :s


Var ute nu när jag vaknade i ca 45 minuter, och sen åts det linssoppa med fil i, gott OCH nyttigt. Sen sitter jag och förbarmar mig själv, då jag lovade att jag inte skulle bli en sån där som började älska Twilight-serien, och bara måååste se alla tre filmerna och bli kär i Edward och hela köret. Well, kär i den karln är jag inte än, men nu sitter jag bara och tänker på New Moon, då jag RÅKADE se Twilight nu i helgen. Satan, då var man fast.


  

Sååååå bra!

Av Alexandra - 6 april 2010 23:31

Det bästa med lov är väl ändå att man får fortsätta att sitta uppe vid datorn långt efter att päronen gått och lagt sig. Så här sitter jag nu halv tolv och tankarna bara flyger iväg. Nu är det ju lov, sen på fredag kommer Daniel hem och på lördag blir det kalas för hans pappa, så massa tårta och gott lär det bli! ;) Sen helgen efter det åker jag ner till Sundsvall till Daniel och ska försöka hitta den perfekta klänningen och de perfekta skorna till min student, tjena pressen. Tänk om det inte finns några fina? Eller om ingen bara duger? Shit. Seeen så lär det väl inbokas en liten resa till Stockholm framöver för lite shopping och sånt. Så mysigt! Och sommaren.. ja den är på väg, det känns. ÄNTLIGEN!  

 


Av Alexandra - 6 april 2010 12:07

Godmorgon alla glada! Gud vad jag har sovit, men skönt är det. Idag är det inte nåt vidare fint väder men senare så blir det en promenad iallafall.


Min mami är den snällaste, igår när jag kom hem från Daniel så låg ett utklipp från tidningen på bordet. Det var om nåt som heter Svensktoppen som ska komma hit och de söker sångbidrag från just Sollefteå. " Jag tyckte det skulle passa dig perfekt " sa hon. Tyvärr så stöp det på två ställen, då man skulle ha en egenskriven låt ( skriver inte låtar själv ) och så skulle de sjungas på svenska ( nej ). Men det var en snäll tanke iallafall. Får se hur det blir med mitt liv, kommer jag nånsin våga syssla med det jag älskar mest?

Ovido - Quiz & Flashcards