Alla inlägg under april 2010

Av Alexandra - 14 april 2010 16:45

Viiilken seeeg daaag. Har haft 3½ timmes hål under hela dagen och sen skrev vi ett prov klockan ett. Det var min dag. Efter skolan gick vi ner och fikade och jag köpte äntligen nya sulor till mina skor, skönt! Snart blir det middag och planering av hur mitt hår ska bli, tror det kommer bli toppen ;)

Av Alexandra - 13 april 2010 19:24

Jag har länge funderat över vad jag ska göra med mitt hår. Ska det få vara som det är, ska jag göra slingor eller ska jag bara slänga i en brun färg som vanligt? Well, nu blev det alt 2. Mamma skulle göra lite slingor hemma så jag var inte sen med att haka på. Det syns inte så himla tydligt, inte blött iallafall, men jag får se hur det blir när jag blåst det! Får se om det blir mer slingor snart, det brukar ju så lätt bli att har man väl börjat så är det svårt att sluta.. ;)

Av Alexandra - 13 april 2010 13:17

ÅÅÅÅH vad solen skiner! Men det märks att det inte riktigt är någon sommarvärme än, för så fort solen går i moln så blir det lite kyligt. Har sett att det blåser lite med, så man får inte börja klä sig för lätt riktigt än! Har iallafall suttit på vår underbara balkong som är inglasad och där ingen blåst kommer in, och bara schtekt sönder som en planta i ett växthus. Fått en riktigt fin bränna, men man får vara försiktig så man inte bränner sig nu, då är risken för hudcancer större. För att inte tala om att det gör förbannat ont.


Ska snart ta en promenad ute, så fort det blivit lite svalare. Det är inge kul att svettas sönder efter 5 min ute när det är ca 18 grader i solen ;)

 

  

Min fina bränna för några somrar sen!

Av Alexandra - 13 april 2010 09:42

Idag bestämde jag mig för att vara hemma. Delvis för att jag inte övat på ett prov som vi har imorn, som jag trodde var först nästa vecka. Och delvis för att vi bara hade två lektioner idag. Så idag blir det ta hand om mig själv-dag. Ska kanske sola lite om det blir strålande väder vilket jag tror, och sen kanske det blir en liten promenad ;)


Igår räknade vi ut att det var ca 60 dagar kvar till studenten. Det är lite bitterljuvt alltså, men när nåt tar slut så ska man se till att det som börjar blir ännu bättre. Så man hela tiden förbättrar sitt liv, höjer ribban. Det ska jag se till att göra. Ta risker. Jag vill aldrig ångra att jag inte gjorde nånting åt det som jag verligen ville, bara för att jag var lite nervös. Den ursäkten funkar inte. Mitt liv ska bli det jag vill att det ska bli!

Av Alexandra - 12 april 2010 22:02

Usch, både igår och idag har jag haft så himla ont i huvudet. Tror det är för att jag sovit dåligt, att få för lite sömn gör så himla mycket. Ska snart gå och lägga mig dock, man orkar inte ens hålla ögonen öppna när man får migrän, allt ljus skär in i ögonen känns det som.

Av Alexandra - 12 april 2010 18:09

Trots att jag sovit dåligt inatt och att jag gick upp alldeles för tidigt egentligen, så har det varit en UNDERBAR dag! Vilket väder! Nu är jag ju ganska medveten om att det inte kan hålla i sig såhär jämt, men nån dag till ska det bli innan sommaren verkligen kommer ;)


Idag har jag och tjejerna suttit och rånjutit av den starka solen i cafeterian på skolan. Den här stunden på dagarna har vi pratat om sen i vintras! Synd som är så måste man ju tyvärr gå på lektion emellanåt men efter dem så var det bara att springa ut och sätta sig igen! ;) Lite färg fick jag också, känner att det hettar lite lagomt i ansiktet, skönt. Sen var det ju en lång dag idag, gick till 5 och då är man lagom seg kan jag ju säga. Det var bara att gå hem i den underbara kvällssolen efter att man slutat och käka god middag på balkongen. Ljuvliga tider!  

 

 

Vid den här tiden för 2 år sen i Stockholm!

Av Alexandra - 11 april 2010 20:49

Och har det varit en mysig dag eller vad? Solen har gassat på HELA dagen och jag har schtekt som satan, fått en ganska fin bränna nu ;) Daniel har hela dagen pysslat runt om på gården med bilar osv, så då har jag fått roa mig själv och solat riktigt mycket! Till middag blev det kyckling med ris och en sallad med tzatziki, kändes riktigt som utomlands med en svag bränna pch hettan kvar i kinderna.


Kom hem någon gång efter 5 och satt då på våran balkong med mamma i kvällssolen och pratade och drack gott. Så mysigt när den här tiden på året börjar, nu får det inte bli kallt nåt mer! Värmen tror jag ska fortsätta imorn så det känns riktigt skönt ;) Åh, lycka!

Av Alexandra - 10 april 2010 11:36

Har lyckats sätta mig här en stund innan alla gäster kommer och det blir fikadags! Igår blev det myskväll framför talang med chips och dricka och vi la oss ganska tidigt. Fast jag som vänt på dygnet somnade inte förns kanske 2-tiden. Jag får skylla mig själv ;)

Ovido - Quiz & Flashcards