Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Alexandra - 9 augusti 2011 21:16

Man kan nog inte direkt kalla att slänga ihop en sallad för matlagning, men det är så långt jag klarar av att producera något i köket utan att nåt bränns, översteks eller att jag har halvt ihjäl mig. Så detta blir resultatet, och det är inte helt fel. Sallad, oliver och kycklingkorv innehåller denna, och så länge man kan äta den utan att bli magsjuk, så är den ju klart godkänd. 


 

Av Alexandra - 9 augusti 2011 10:12

Drömt om studier mest hela natten. Och pengar. Att jag hade nog med pengar för att slippa ta ett lån. Lyckan var gjord. Tills jag vaknade. Så nu sitter jag yrvaken i myskläder och har för närvarande på agendan att ta med täcke och kudde till soffan, göra en kopp te och sitta i soffan hela dagen. Tiden i månaden har lite den effekten, att trolla bort all energi och lämna kvar ett svullet, sötsuget skal till människa. Vackrare syner har gjorts, men det är smällar man får ta som kvinnor!

Av Alexandra - 9 augusti 2011 00:02

Mitt annars så mörka sval har denna sommar pryds av ljusare slingor. En färg som jag trivts i förbannat bra. Märker dock vilket dyrt jobb det är att underhålla färgen varannan månad så man slipper den fula utväxten, så till hösten blir knoppen brunfärgad igen. Kommer sakna slingorna men vi ses till sommaren igen!


 

Ovido - Quiz & Flashcards